Det är inte kul!

Har lagt in ganska många inlägg i rätt kategorier nu, så att det blir lättare för er att hitta inläggen, eftersom att vi inte har en sök funktion på bloggen, kanske ska ta och fixa det?

Är jätte ledsen för att uppdateringen varit så kass! Men det är verkligen inte kul att sitta och leta info, när man inte får kommentarer och inte ser att folk uppskattar det. Jag får verkligen dåligt samvete, för när jag loggar in och ser statistiken känns det verkligen som att jag sviker er, för att ni går in här dagligen och så uppdaterar jag/vi aldrig. Jag får verkligen dåligt samvete, men det känns ändå inte kul att skriva och leta info om Leo, när ingen kommenterar det vi skriver om.

Remember Titanic


adorablenaw så söt


Catch me if you can

Hoppas ingen missar "Catch me if you can" idag med Leonardo Dicaprio! Jag tycker den är jättebra och en film som alla borde se! Den börjar klockan nio men jag vet inte på vilken kanal. Så klockan 9 idag på någon kanal får ni inte missa! / Becka

Supergammal "dokumentär"


Visste du att ..

När Leo var liten var han så konstig att vissa kallade honom för Leonardo Retardo istället för DiCaprio.

Ben Affleck ska spela mot Leo

Det sägs att Ben Affleck ska spela mot Leo i filmen som spelas in i Australien.


Visste du att ..

Leo tjänar 5 miljoner dollar på en reklamkampanj?
Leo fotograferades i Kina den 6e April, det tjänar han 5 miljoner dollar på. Det är reklam för en mobil!! Men gud vilka pengar för en reklamkampanj!

Sen vill jag passa på att tacka en söt läsare som tipsade om lite stavfel, Reffy!! Gracias! :)

Postat av Sandra!


Lika som bär


Leo fotograferat åt Kina

Klicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek
Leo har tillbringat en dag till att filma och ta kort för en annons åt ett kinesiskt företag den 6 April i Paris!
Postat av: Rebecka

Romeo och Julia

Hejsan allihoppa det är Becka här!
Förlåt för att jag har uppdaterat så dåligt men jag har haft massa läxor och så om jag ska vara helt ärlig har jag inte haft en vad ska man kalla det Leo- galen tid. Men idag som sista lektion i skolan så såg vi på Romeo och Julia. Och gissa om jag dog ? Han är så ursäkta språket jävla snygg i denna film så jag dör. Och jag önskar verkligen att jag skulle få spela Julia!Jag tycker filmen är jätte bra men det är lite jobbigt att dom pratar i diktform. Aja så nu har jag kommit in i min Leo period så nu ska det bli uppdatering. Hoppas ni uppskattar det. Har ni sett Romeo och Julia med Leonardo Dicaprio ? Tycker ni den är bra ?