Blood Diamond

Eftersom Blood Diamond visas idag på tv3 så gjorde jag ett litet collage med några bilder från filmen! Självklart ska jag sitta fastklistrad vid tvn om tjugo minuter! Jag har höga förväntningar på filmen men alla filmer som Leo är med i bruakr vara as grymma! Hoppas ni också ser på filmen! Det är dock väldigt jobbigt med all reklam!
Postat av: Rebecka

MISSA INTE BLOOD DIAMONDIkväll klockan 21.00 på Tv3 visas Blood Diamond som Leo har ena huvudrollen i!
Han har vunnit flera priser för sitt skådespeleri i denna film, så det här är en film ni verkligen inte får missa!
Den är väldigt hemsk och den är baserad på verkliga händelser, men man blir allmänbildad samtidigt som man ser lite eyecandy!


Blood Diamond

Missa inte Blood Diamond på söndag klockan 21.00 på Tv3!

Far across the distance and spaces between us

You are safe in my heart ♥

Inception

Ett brittiskt film förlag släppte sina nomineringar listan och Inception snugged några nomineringar. Inception fick nio nomineringar för bästafilm, direktör, manus, originalmusik, foto, redigering, scenografi, ljud och visuella specialeffekter. Väldigt många nomineringar men filmen är GRYM så den förtjänar verkligen det. Har sett filmen 2 gånger på 36 timmar. Det saknas bara nomineringen snyggaste huvudroll! ;)
By: Rebecka


Leo med vänner på Hawaii

Leo är 'känd' för att resa minst en gång om året, och detta år valde han att åka med sina vänner till Hawaii, där de har setts köra vattensporter och spelat poker. Bla. följde hans flickvän Bar, Cameron Diaz, Alex ‘A-Rod’ Rodriguez och Naomi Campbell med på resan.
Leo och hans vän Lukas Haas har varje Januari åkt utomlands, och genom åren har bla. Courteney Cox, Jennifer Aniston, Isla Fisher och Sacha Baron Cohen följt med.
''Leo älskar poker'' säger en källa.

                                                                                                                                         Postat av: Sandra


Leonardo Dicaprio + Blake Lively ?

Vad händer med Leos kärleksliv ? Som alla vet så dejtar han Bar Refaeli. Nyligen har dock rapporter visat att han och Gossip Girl stjärnan Black Lively flirtat med varandra. En källa skrev att dom var tillsamans uppe på en balkong, dom stod i ett hörn och det såg ut att finnas en hel del flörtande. Det sägs även att Leonardo Dicaprio planerar att konverta till judendomen så att han kan gifta sig med Bar. Han har gjort flera hemliga besök i Israel där bar Refaeli kommer ifrån. By: Rebecka

Catch me if you can

Jag såg för några dagar sedan: Catch me if you can med Leonardo Dicaprio som huvudrollen! filmen baserar på en riktig händelse och jag tycker den är riktigt spännande! Jag rekommenderar att se den! Speciellt om man gillar Leo!

16-årige Frank tvingas tillsammans med familjen flytta till en mindre bostad på grund av sin fars pengabekymmer, och när föräldrarna skiljer sig och faderns problem med pengar fortsätter rymmer Frank och lovar återställa allt, såväl faderns finanser som föräldrarnas förhållande. Genom en ovanlig förmåga att få andra att tro på honom i alla situationer. Även om han inte har rätt lyckas han lura alla att tro att han är läkare, pilot och advokat innan han fyllt 18 år. Agenten Carl Hanratty från den federala polismyndigheten FBI försöker spåra honom, men är till synes alltid ett steg efter.
By: Rebecka

Leo bråttas

För ett par veckor sen var Leo ute på en ''Dudes' Night Out'' och de kollade på bråk scener på tv.
Då ville Leo visa vad han gick för och hoppade upp på en av killarna i hans sällskap och började slåss med honom.
(De bråkade inte på riktigt, utan de bråkade som killar gör ibland, på låtsas!)

Postat av: Sandra

Vem är jag ?


 

Ja som rubriken säger så tänkte jag berätta lite om mig eftersom jag också är ett stort fan av Leonardo Dicaprio och ska blogga på den här bloggen tillsammans med Sandra. Jag heter Rebecka och är 14 snart 15 år och bor i Stockholm med mina föräldrar och min bror. På fritiden så rider jag på min medryttar häst och på ridskola. Jag satsar väldigt mycket på min ridning och rider cirka 4 gånger i veckan. Annars är jag med mina vänner, mina djur, tränar eller fotograferar. Jag har en busig liten kanin och en hund som jag tränar mycket agility med.

 

 

Jag är även ett stort fan av Leonardo Dicaprio och tycker han är awsome. Han är grymt snygg, jätte bra skådespelare och tänker mycket på miljön och sånt. Mitt intresse för Leo började för inte så länge sedan. Alla mina kompisar hade sett Titanic och tillslut såg jag den och föll då för honom direkt. Sen dess har jag sett flera filmer med honom. Jag bara älskar honom mer och mer för varje film jag ser. Men min favorit är fortfarande Titanic. Där är han snyggast av dom alla och jag fascineras mycket av själva händelsen också då det gör den extra bra. Jag har inte sett Shutter Island eller Inception än men måste verkligen se dom!

 

Det var lite om mig och min älskade Leo, jag och Sandra ska försöka hålla bloggen uppdaterad nu med massa intressanta saker och hoppas ni läser och kommenterar. Jag älskar dig Leonardo Dicaprio ♥


TACK SÅ HEMSKT MYCKET !

Tack så hemskt mycket till alla som besöker bloggen, även om jag inte uppdaterar något. Men nu har jag en medhjälpare. Så förhoppningsvis blir uppdateringen mycket bätttre! Hon får skriva om sig själv i ett annat inlägg :)

Romeo And Juliet har släppts på Blue-Ray!

Leo och Hammer kommer att använda smink som gör att de ser äldre ut i den nya filmen Hoover!

Mer info om det när jag kommer hem från skolan!