Soundtrack från Blood Diamond

Jag har börjat fastna på den här låten från Blood Diamond, har den på spotify och typ geekar. Den är härlig även fast den är med när rebellerna festar när dom dödar massa och barnen säger sina nya namn. Vilket är en ganska hemsk scen men låten är bra. Jag tycker barnens namn är lite häftiga även fast det bara är hemskt som typ: See me no more. Leo är bara för snygg! Postat av: Rebecka

Ledsen för uppdateringen

Hejsan alla fina Leo älskare!
Jag är ledsen över att jag uppdaterat så dåligt men det har varit massa krångel med datorn och sånt men nu är jag tillbaka och det är även Sandra! Tummen upp till dig Sandra. Nu ska vi båda vara duktiga och uppdatera. Tyvärr vann somsagt inte Inception priset för bästa film och det var väldigt sorgligt tycker jag. Den är ju så bra! Ska inte göra det är inlägget så långt men nu vet ni att vi båda är tillbaka! Postat av: Rebecka

 


Ingen vinst för Inception

Inception vann inte bästa film, istället vann "The King's Speech".

OSCAR

Glöm inte oscarsgalan ikväll klockan 23.00 på kanal 9. Inception är nominerat.

Svar på läsarfråga!

:)   om 10/2 2011:
Hej vet någon när Hoover släpps?
Ps, Bra blogg! :)

Tack så mycket! Hoover spelas just nu in. Det satta datumet är 2012, men många filmer skjuter upp datumen ganska ofta.

Leo spelar in ny film

Minns ni när jag skrev om att Leo lunchade med Baz Luhrmann den 1 november 2010? Du kan läsa det inlägget här. Nu är det alltså bekräftat att Baz vill ha med Leo i sin nya film The Great Gatsby, som ska spelas in i Sydney.
Filmen kommer att spelas in i 3D och allt tyder på att Leo kommer att vara med!
De två har inte jobbat med varandra sen Romeo + Juliet 1996.


Bild från 1 november 2010


Hoover spelas kanske in i Virginia

Det har spekulerats och ryktats om att vissa scener ur Hoover ska flyttas från LA , Hollywood till Virginia nu i mars, och nu har ryktena bekräftats. Inget är officiellt ännu, men igår postade Fauquier Times-Democra ett inlägg på deras facebook sida, "The Plains is a small town located about 20 miles north of Warrenton, which is about an hour west of Washington D.C."


Sandra

Först och främst ber jag så hemskt mycket om ursäkt för den urdåliga uppdateringen. Jag skulle egentligen sluta helt, och så skulle Rebecka ta över, men jag tror att den här pausen jag har haft har varit nödvändig, och det var allt jag behövde. Så jag kommer antagligen att börja blogga igen.
Hoppas ni har haft ett bra lov alt. får ett bra lov med massor av filmer med Leo! Nu kanske ni vill ha lite nyheter, och det ska ni få! Fast dem får ni i andra inlägg, så att privata texter och Leo nyheter inte blandas!

/ Sandra


Nyheter ang bloggen!

Hejsan alla Leo älskare där ute!
Uppdateringen har inte varit så bra på min sida men har mycket denna vecka och ska försöka köra igång nästa vecka eller tidigare med riktigt bra uppdatering. Tänkte bara upplysa er alla att jag tagit över bloggen så just nu bloggar inte Sandra på den här bloggen utan bara jag Rebecka. Hon kanske kommer tillbaka senare men som det ser ut nu är det bara jag. Om ni har några önskemål eller något är det bara att skicka en kommentar. Bjuder på lite eye candy sålänge! ;)

10/2 2011

Nya bilder har kommit ut från inspelningen av Hoover!


Snygging!


Kyss scener i Hoover!

Det har tidigare varit otydligt om hur explicit förhållandet mellan Leo och Hammer i deras nya film Hoover, men Hammer har avslöjat några detaljer. Skådespelaren berättade att det är inte en kyss utan massor utav kyss scener. Och berättade även att han nyss träffade Leo och tycker han är en begåvad skådespelare!
Postav av: Rebecka

Leo var i LA

Leonardos GPS spårades i tisdags och man fick reda på att han var i LA med Matt Damon och spelade poker.
Lite lågt av de som spårade hans GPS tycker jag.

Postav av: Sandra

Efter Titanic

Alla vet att Leos karriär tog fart efter Titanic, men vet ni hur han mådde efter att ha blivit känd över en natt?
Han har själv sagt att han inte kunde hantera att han blivit så känd och att han blev deprimerad och började dricka. Han hamnade i slagsmål och kunde inte finna sig i att det fanns papparazzis vart han än gick.


Bilden är från 2005, när en kvinna attackerade Leo i tron av att han var hennes ex, du kan läsa om det här.

Som tur var, klarade Leo sig ur depressionen och började göra fler filmer, han lärde sig att hantera sitt kändisskap och är nu lycklig.


Publicerat av: Sandra

Gammalt, men fint!

Postat av:Rebecka

Leo söt eller söt ?

Visst var den här bilden bara för söt ?
Tänk hur lyxig Bar och Kate är? Bar får träffa honom varje dag och är hans flickvän! Kate har fått spela mot honom i flera filmer och spelat hans flickvän i dom flesta! Jag skulle göra vad som helst för att få träffa honom! ( inte vad som helst men nästan ) Och tänkt då att till och med få vara hans tjej? Gud det skulle jag göra vad som helst för! Tänkt att människor får vara så tursamma medan stackars lilla jag bara får se honom i film! Postat av: Rebecka

Picture of the week

Jag tänkte köra en Picture of the week och hittade den här bilden på Leo. Är den bara jag som dör för bilden ?
Postat av: Rebecka

Leo kväll!


Jag tänkte bara upplysa er om att på Lördag ska jag och några kompisar ha en "Leo" kväll och se flera filmer han är med i! Vi ska sova över hos mig och börja se på film klockan 4 och sluta se klockan 3 på natten typ. Dom filmerna vi ska se är: Inception, Shutter Island, Titanic, Blood Diamond och Catch me if you can! En riktigt mysig kväll med mycket eye candy! Vi ska ladda med Benny Jerrys och massa gott! Jag längtar verkligen tills lördag! Synd bara att inte självaste Leo är med...
Postat av Rebecka